Naše další služba: SEKÁNÍ SVAHU
Naše další služba:
sekání svahu
www.sekani-svahu.cz

Malá zemědělská a zahradní komunální technika, pneuservis



ZAHRADNÍ DRTIČE, ŠTĚPKOVAČE   >   HONDA


TH 80

TH 80


VÝROBCE
Honda
CENA
110.990,- Kč vč. DPH
DOSTUPNOST
Na objednávku
(obvykle expedujeme do 2 dnů)


  Počet: ks 
TH 80 je profesionálním štěpkovačem pro komunální služby ke každodennímu zpracování zahradního odpadu, větví a křovisek všude tam, kde není k dispozici přípojka elektrické energie. Stroj ekologicky, efektivně a rychle zlikvidujete a dřevní odpad při vyvětvování či čištění náletových dřevin přímo na místě bez nutnosti odvozu na skládku nebo nepovoleného pálení.

TH 80: profesionální model motorového štěpkovače střední výkonové třídy, poháněného výkonným a spolehlivým profesionálním motorem, vlastním manipulačním podvozkem a dvounonožovým válcovým drtičem dřevěného odpadu.

PROFESIONÁLNÍ LIKVIDACE DŘEVNÍHO ODPADU PŘÍMO NA MÍSTĚ
TH 80 je skutečným profesionálním štěpkovačem malé až střední výkonové třídy ke zpracování větví a křovisek a jiného dřevěného odpadu všude tam, kde není k dispozici přípojka elektrické energie. Díky svému vybavení, výkonu a kompaktním rozměrům je určen pro úklidové práce při vyvětvovacích pracích a likvidaci náletových dřevin či jiného dřevnatého porostu a je schopen rozdrtit dřeviny do průměru 70 mm. Díky své robustní konstrukci, spolehlivosti, ale i kompaktním rozměrům je určen k použití v komunálních službách pro údržbu veřejné zeleně a získal si oblibu v půjčovnách strojů. Výkonný motor profesionální specifikace Honda GX390 pohání pomocí klínového převodu ocelový válec se dvěma hlavními celoplošnými "krouhacími" noži. Hodinový výkon je cca 1,2m3/hod. a takto nadrcenou dřevní štěpku lze velmi snadno a rychle kompostovat či použít k dekorativnímu nebo ochrannému zásypu přímo na místě zpracování. Velmi snadná manipulace na pracovním místě se strojem o hmotnosti 114kg, je zajištěna transportními koly a stabilita při práci robustní opěrkou. Manipulace je tak velmi snadnou záležitostí a práce je velmi bezpečná.


Rozměry stroje (L x Š x V) (mm)
1790 x 750 x 1370
Startování
Reverzní
Maximální průměr větve (cm)
7
Max.štěpkovací výkon (m3/hod)
1,2
Pracovní nástroj
Válecse 2 krouhacími noži
Suchá hmotnost (kg)
113
Spotřeba paliva při trvalém provozním výkonu l/hod (ot.min-1)
2,2 (3600)
Objem palivové nádrže (litrů)
5,3
Zdvihový objem (cm3)
390
Model motoru
GX 390
Typ motoru
4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHV
DALŠÍ ZBOŽÍ ZE STEJNÉ KATEGORIE

Máte nějaký dotaz k tomuto výrobku?
Využijte formuláře vpravo.




Jméno a příjmení: *
Bydliště: *
Telefon: *
E-mail: *
Dotaz: *
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Opište kód: *  
 

 Hledat